Expertise/
Experience

Ronny Jaspers
Art direction
Interaction design

Contact
r.jaspers@liquid-interactive.nl
tel. +31 (0) 6 14 24 11 71

Expertise

Driven by passion

Meer dan 8 jaar ervaring in conceptontwikkeling en visualiseren van offline en online campagnes voor grote en minder grote klanten. Van branding, print advertenties en guerilla marketing tot websites, e-commerce, social media en volledige 360° campagnes.

Naast direct werken voor de klant heb ik ook uitgebreide ervaring met het in-huis werken bij verschillende reclamebureaus. Naast het vermogen om een onderscheidend creatief idee te verzinnen (concept) ben ik ook in staat dit idee te visualiseren (design) en op het gebied van online ook te ontwikkelen (development). Tevens heb ik de afgelopen jaren een sterk netwerk opgebouwd met bedreven 3D ontwerpers, IT specialisten, audio & video bewerkers etc., waardoor ieder idee ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Naast creatieve ervaring heb ik ook ervaring met het managen van accounts, het aansturen van personeel en strategisch omgaan met het communicatie budget.

Omdat mijn creativiteit voort komt uit mijn passie voor het vak, blijf ik me hierin verdiepen. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technologieën blijf ik in staat iedere keer weer een eigentijds product af te leveren. Dit heeft geresulteerd in verscheidene awards vanuit de branche.

Experience

Big & Small

Naast het werken voor grote klanten en bureaus stort ik me nog altijd graag op minder grote bedrijven/merken, omdat juist hier het verschil het snelst zichtbaar wordt. Zie hieronder een selectie van grote en minder grote bedrijven waarvoor ik heb gewerkt.

Philips lighting
Rabobank
Deloitte
R&PGroep
MAN
Plantijn Hogeschool
TSN
Scream creative
TBWA\Neboko
NIC
Champion Helmets
Studio Carpe Diem